Εγγύηση ποιότητας & αποστολής

Εγγύηση ποιότητας

Κάθε παραγγελία που εκτελείτε από το κατάστημα μας συνοδεύετε πάντα από άριστης ποιότητας λουλούδια και με την ανάλογη συσκευασία όπου αρμόζει σε κάθε περίσταση.

Οι παραγγελίες εκτελούνται πάντα με βάση την αρχική σας επιλογής. Τα προϊόντα μπορεί να τροποποιηθούν λόγω έλλειψης ή εποχικότητας των λουλουδιών και πάντα αντικαθιστώνται με αντίστοιχα ή παρόμοια λουλούδια. Κάθε αλλαγή που πραγματοποιείτε είναι πάντα υπέρ του προϊόντος και ποτέ δεν αλλοιώνει το συνολικό αποτέλεσμα της αρχικής επιλογής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαθέσιμα τα λουλούδια που έχετε αρχικά επιλέξει επικοινωνούμε μαζί σας προτείνοντας σας τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές.

 


Εγγύηση αποστολής

Όλες οι παραγγελίες διεκπαιρεώνονται σε διάστημα 24 ωρών για το εσωτερικό και 24-48 ώρες για το εξωτερικό (χώρες εντός Ε.Ε). Οι ημερομηνίες παράδοσης αλλάζουν μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη. Σε περίπτωση καθυστερημένης καταχώρησης της παραγγελίας, μεταφέρετε η ημέρα παράδοσης για την επόμενη μέρα.

(για την πόλη του Ηρακλείου μέχρι τις 21:00, για την υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι τις 18:00)
Για αποστολές λουλουδιών σε ειδικές μέρες και αργίες απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα.
Οι συνεργάτες που επιλέγουμε για την διαβίβαση των παραγγελιών μας είναι επιλεγμένοι και οι καλύτεροι σε κάθε περιοχή της Ελλάδος και του κόσμου. Επιλέγουμε προσεχτικά τα καταστήματα που συνεργαζόμαστε κρατώντας έτσι σταθερή την ποιότητα σε κάθε σας αποστολή όπου και αν είναι αυτή.